Game Master
Game Master
Game Master
Game Master
Gelecekhisar

Post by GM - One Piece »

Konum: Yeniden Doğuş Adası'nın kuzey kesiminde yer alır ve askeri amaçlarla kullanılır. Şehir, aynı zamanda Juliana Krallığı’nın savunma gücünün merkezi olarak işlev görür.

Mimari: Gelecekhisar, tamamen askeri bir şehir olarak inşa edilmiştir. Şehir, savunma stratejileri ve güvenliği en üst düzeyde tutacak şekilde tasarlanmıştır. Kalın surlar, zırhlı duvarlar ve savunma kulesi, şehrin dört bir köşesinde yer alır. Şehirdeki binalar genellikle askeri yapılar, kışlalar ve askeri üsler şeklindedir.

Askeri Üssü ve Eğitim Alanları: Gelecekhisar, Juliana Krallığı'nın en önemli askeri üssü olarak büyük bir askeri eğitim alanına ve silah üretim tesislerine sahiptir. Askeri üsler, eğitim alanları, garajlar ve büyük silah depoları şehri çevreler. Bölgede, klasik askeri ekipmanların teknolojiyle birleştirilmeye çalışıldığı üretim tesisleri de bulunmaktadır. Şehir, teknolojik silahlarla koruma altındadır.

Yaşam Alanları: Askeri personel ve mühendisler için tasarlanmış yerleşim alanları, şehri çevreleyen duvarlarla güvence altına alınmıştır. Ancak askeri personel ve ailelerinin her türlü ihtiyaçlarının karşılanması için şehre sürekli dışarıdan malzeme ve ürün gelmektedir. Bunun için de şehirde bulunan liman önemli bir rol oynamaktadır.