► Show Spoiler
Ekipmanın Adı: King Fox başlangıç ekipmanları
Ekipmanın Niteliği: Temel Gemi Ekipmanları
Ekipmanın Seviyesi: Orta kalite
Ekipmanın Açıklaması:
* Deri Sandal Brandası: Keçi derilerinin güzelce dikilmesiyle yapılmış, sandalın üstünü içindekilerle birlikte örtebilecek uzunlukta deri, su geçirmez branda. (King ve Etsumaki arasındaki sandığın içinde olabilir. Başvuruyu yapmamın asıl sebebi, kayık onaylannınca bu da yanında geliyor zannetmiştim)
* 4 adet orta kalite kürek: Normal kürek
* Kürek tutturmak için sandalın kenarlarında 4 adet kanca: Kürekleri buraya yerleştirerek kürek çekimi sağlanabilir. Aynı zamanda bırakınca küreğin suya düşmesini önler.
* Kayıkta denge mekanizması: Kayığın altındaki ağırlık normal bir kayığa göre daha zor devrilmesini sağlar.
* Kayık burnu mızrak: Kayığın ucunda montelenmiş, kırmadıkça çıkartılamayacak, paslı, düşük kalite çeyrek mızrak. Vidalarla sabitlenmiş.
* Sandık: Etsumaki ile King arasında duran sandık, anahtar deliği var ancak anahtarı yıllardır yok.
* Pusula ve katlanmış, yıpranmış eski bir harita: Pusula yaklaşık olarak doğru yönü gösterse yeter, haritada silik yerler olabilir. bunlar da sandığın içinden çıkabilir.
Ekipmanın Tahmini Değeri:
Geriye 5.000 beli kalsa yeter bana. Kayıkla başladığım için yeterli gelebilir diye düşünmekteyim. Çok malzeme olmadığı için orta kalite olabilir belki. Ama mümkün değilse düşük kalite olacak şekilde düzenleyebilirim. Alta yazmam gerekiyorsa diye aklımdaki tahmini fiyatları yazdım umarım batırmam.
Deri sandal brandası: 15.000 ß
Kürek fiyat (4 tane): 10.000 ß
4 kürek kancası: 2.000 ß
Kayıkta denge mekanizması 35.000 ß
Mızrak 1000 ß
Sandık 2000 ß
Harita 1000 ß
Pusula 1000 ß
Geriye kalan 3000 ß'yi de anlatıcıya bırakıyorum. Süpriz kutu gibi, sandığı açtığımda içine koyduğu herhangi bir şeyi kabul edeceğim. Fare boku da koyabilir. Her şeye okeyim.