Gün batımında, büyük badirelerin habercisi bir şafaktan önce…
- Açıkçası bu çağrının senden geldiğini düşünmemiştim… Buraya gerçekten kendi isteğinle mi geldin?
- Bazen sakin yerler, en büyük dalgaların habercisi olur. Deniz bize bunu öğretmedi mi?
- Sakin yer mi? Sadece birkaç günde gördüklerimden yola çıkarak söyleyebilirim ki, burası kontrolden çıkmış bir yer. Bunda bir parmağın olabilir mi?
- Dahaha… En fazla senden bir-iki gün önce geldim. Haberlerde duyduğum kadarını biliyordum.
- Peki, o zaman neden burası?
- Sadece görmeni istedim. Kenara çekilip olan biteni izlemene gönlüm razı olmadı diyelim.
- Bunun için geç kaldın. O işleri geride bıraktım. Benim savaşım çoktan bitti.
- Öyle mi dersin? Belki de bu savaş, sen olmadan kazanılamayacak bir savaştır…
- …
- One Piece… Sonsuz bir hazine mi?
- Beni One Piece’in peşine düştüğünü söylemek için mi buraya çağırdın?
- Dahaha… One Piece ilgimi çekmiyor. Daha çok onun peşinde olanlarla ilgileniyorum.
- …
- Şimdiden gidiyor musun? Burada şafağı izlemek epey keyiflidir.
- …
- Tayfama katılırsın diye düşünmüştüm.
- İmkansız-yoi! Bir daha asla büyük bir korsanın bakıcılığını yapmam!
- Bazen sakin yerler, en büyük dalgaların habercisi olur. Deniz bize bunu öğretmedi mi?
- Sakin yer mi? Sadece birkaç günde gördüklerimden yola çıkarak söyleyebilirim ki, burası kontrolden çıkmış bir yer. Bunda bir parmağın olabilir mi?
- Dahaha… En fazla senden bir-iki gün önce geldim. Haberlerde duyduğum kadarını biliyordum.
- Peki, o zaman neden burası?
- Sadece görmeni istedim. Kenara çekilip olan biteni izlemene gönlüm razı olmadı diyelim.
- Bunun için geç kaldın. O işleri geride bıraktım. Benim savaşım çoktan bitti.
- Öyle mi dersin? Belki de bu savaş, sen olmadan kazanılamayacak bir savaştır…
- …
- One Piece… Sonsuz bir hazine mi?
- Beni One Piece’in peşine düştüğünü söylemek için mi buraya çağırdın?
- Dahaha… One Piece ilgimi çekmiyor. Daha çok onun peşinde olanlarla ilgileniyorum.
- …
- Şimdiden gidiyor musun? Burada şafağı izlemek epey keyiflidir.
- …
- Tayfama katılırsın diye düşünmüştüm.
- İmkansız-yoi! Bir daha asla büyük bir korsanın bakıcılığını yapmam!